Guidet tur til Fyns Hoved

Besøg og oplev med guide

Fyns Hoved


Tag med på en guidet tur til toppen af Hindsholm

Kerteminde - oplev den smukke natur, som har facineret mange mennesker gennem tiden - hreunder malerne Frttz Syberg og Johannes Larsen, og hør mere om området, dens fredninger, naturen, og historierne som knytter sig til dette flotte sted.

Foruden et stort blomsterflor, så er her mange fugle året rundt. Er vi rigtig heldige, så ses marsvin i vandet, og måske krydser hugormen vores vej.


Vi mødes ved indkørslen til Fyns Hoved (Ved  det gamle jægerhotel, nu ferielejligheder) - man kan med fordel parkere på selve Fyns Hoved - og så gå tilbage til startpunktet.


Turen går herefter op på Jøvet, hvor vi med en storslået udsigt ud over området drikker kaffe (Økologisk og fairtrade naturligvis) og spiser kage.


Derefter går vi i et tempo, hvor alle kan følge med, rundt på Fyns Hoved med snak om hvad vi ser på vores vej, og fortællinger om noget af Fyns Hovd historie, fra istid og til nutid.

Til orientering - turen er for alle, men visse steder er terrænet noget kuperet - og der er trapper op og ned fra Jøvet.

Turen er mest for voksne - men selvfølelig er børn meget velkomne!

Der er mulighed - men begrænset - for kørsel.


Prisen for turen er sat til:

Voksne - kr. 110,-

Børn 5 -15 år kr. 50,-


Turerne foregår  

Juni: Torsdag d. 18.

Juli: Tirsdage d. 16. - 23. - 30.


Alle gange fra 09.30 til cirka 12.30


Er der spørgsmål eller kommentarer, så ring eller skriv endelig!


Tonny


Først når det sidste træ er fældet, den sidste flod forgiftet, den sidste fisk er fanget - så vil den hvide mand se - at penge ikke kan spises!

Visdom af Cree indianerne